Zien: Duncan Laurence blaast opnieuw iedereen omver met Hurt in Beste Zangers (video)

Zien: Duncan Laurence blaast opnieuw iedereen omver met Hurt in Beste Zangers (video)

Zaterdag 30 september 2023 om 21:52

Zien: Duncan Laurence blaast opnieuw iedereen omver met <em>Hurt</em> in <em>Beste Zangers</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Speciaal voor Numidia zong Duncan Laurence zaterdag in Beste Zangers het nummer Hurt. Bekijk het optreden hieronder. Duncan Laurence - Hurt | Beste Zangers 2023 NumidiaHurt van Christina Aguilera is niet het makkelijkste nummer om te zingen. Voor Duncan was Numidia’s reactie tijdens zijn optreden alles waard en dat was precies waar hij het voor deed. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Duncan Laurence blaast opnieuw iedereen omver met Hurt in Beste Zangers (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Speciaal voor Numidia zong Duncan Laurence zaterdag in Beste Zangers het nummer Hurt. Bekijk het optreden hieronder.

Numidia
Hurt van Christina Aguilera is niet het makkelijkste nummer om te zingen. Voor Duncan was Numidia’s reactie tijdens zijn optreden alles waard en dat was precies waar hij het voor deed.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's