Zien: Duncan Laurence blaast opnieuw iedereen omver met Hurt in Beste Zangers (video)

Zien: Duncan Laurence blaast opnieuw iedereen omver met Hurt in Beste Zangers (video)

Zien: Duncan Laurence blaast opnieuw iedereen omver met <em>Hurt</em> in <em>Beste Zangers</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Speciaal voor Numidia zong Duncan Laurence zaterdag in Beste Zangers het nummer Hurt. Bekijk het optreden hieronder. Duncan Laurence - Hurt | Beste Zangers 2023 NumidiaHurt van Christina Aguilera is niet het makkelijkste nummer om te zingen. Voor Duncan was Numidia’s reactie tijdens zijn optreden alles waard en dat was precies waar hij het voor deed. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zaterdag in Beste Zangers: Duncan Laurence brengt iedereen tot tranen met 'Hurt' Bekijk deze video » Beste Zangers: Marco Bakker zingt speciale versie van Tmazight in het Berbers (video) Bekijk deze video » Nick Schilder schittert met You Got It voor Numidia in Beste Zangers (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Douwe Bob zingt het Spaanstalige Clandestino (video) Bekijk deze video » Beste Zangers gemist? Meau blaast iedereen omver met Arrivé Bekijk deze video » Beste Zangers: Mell zingt 'Vlinder' over eerste liefde met als titel 'Stay' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Duncan Laurence blaast opnieuw iedereen omver met Hurt in Beste Zangers (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Speciaal voor Numidia zong Duncan Laurence zaterdag in Beste Zangers het nummer Hurt. Bekijk het optreden hieronder.

Numidia
Hurt van Christina Aguilera is niet het makkelijkste nummer om te zingen. Voor Duncan was Numidia’s reactie tijdens zijn optreden alles waard en dat was precies waar hij het voor deed.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV