Beste Zangers: Douwe Bob zingt het Spaanstalige Clandestino (video)

Beste Zangers: Douwe Bob zingt het Spaanstalige Clandestino (video)

Zaterdag 30 september 2023 om 23:05

<em>Beste Zangers</em>: Douwe Bob zingt het Spaanstalige <em>Clandestino</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Met het Spaanstalige Clandestino weet Douwe Bob niet alleen Numidia maar ook de andere Beste Zangers te verrassen. Nick Schilder complimenteert Douwe niet alleen met zijn zang, maar ook met zijn gitaarspel. Douwe Bob - Clandestino | Beste Zangers 2023 Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Zangers: Douwe Bob zingt het Spaanstalige Clandestino (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 30 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Met het Spaanstalige Clandestino weet Douwe Bob niet alleen Numidia maar ook de andere Beste Zangers te verrassen. Nick Schilder complimenteert Douwe niet alleen met zijn zang, maar ook met zijn gitaarspel.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's