Video: Max Verstappen viert 26ste verjaardag met spectaculair etentje

Video: Max Verstappen viert 26ste verjaardag met spectaculair etentje

Zondag 1 oktober 2023 om 17:18

Max Verstappen vierde afgelopen zaterdag zijn 26ste verjaardag, zijn negende als Formule 1-coureur. De Nederlander kon dit vieren tijdens een weekend zonder Formule 1-race en maakte daar gretig gebruik van.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Max Verstappen</em> viert <em>26ste verjaardag</em> met spectaculair etentje Max Verstappen vierde afgelopen zaterdag zijn 26ste verjaardag, zijn negende als Formule 1-coureur. De Nederlander kon dit vieren tijdens een weekend zonder Formule 1-race en maakte daar gretig gebruik van. Tekst gaat verder onder de video. Gezellig etentjeIn de Instagram Story van Kelly Piquet is te zien hoe Verstappen zijn verjaardag viert met zijn vriendin, familieleden en vrienden. Ze genieten van een gezellig etentje, wat goed te zien is op foto's en video's. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Indrukwekkende beelden: duizenden Max Verstappen-fans feesten op Waltz van André Rieu Bekijk deze video » Formule 1: Max Verstappen wint ook de GP van Japan en pakt constructeurstitel met Redbull Bekijk deze video »
Entertainment :

Gezellig etentje
In de Instagram Story van Kelly Piquet is te zien hoe Verstappen zijn verjaardag viert met zijn vriendin, familieleden en vrienden. Ze genieten van een gezellig etentje, wat goed te zien is op foto's en video's.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's