Indrukwekkende beelden: duizenden Max Verstappen-fans feesten op Waltz van André Rieu

Indrukwekkende beelden: duizenden Max Verstappen-fans feesten op Waltz van André Rieu

Indrukwekkende beelden: duizenden <em>Max Verstappen-fans</em> feesten op <em>Waltz</em> van <em>André Rieu</em> Het is zondag, en dat betekent dat er vandaag op Zandvoort geracet gaat worden voor de Dutch Grand Prix. Ondanks de verwachte regen die gedurende de race kan vallen, zijn de Nederlandse fans goed gestemd. Tekst gaat verder onder de video's Soak up that Zandvoort atmosphere ???#DutchGP #F1 pic.twitter.com/a7A7bm7GJm— Formula 1 (@F1) August 27, 2023 Time for the national anthem ??#DutchGP #F1 pic.twitter.com/atqR07XtEv— Formula 1 (@F1) August 27, 2023 Not your usual drivers’ parade traffic ? pic.twitter.com/jqxbXoXidQ— Oracle Red Bull Racing (@redbullracing) August 27, 2023 Fun at the Fan Zone ?Huge crowds at Zandvoort - thanks for coming to see us!#HaasF1 #DutchGP pic.twitter.com/fYsky9QdiW— MoneyGram Haas F1 Team (@HaasF1Team) August 27, 2023 Dutch Grand PrixNa twee dagen van overvloedige regen en uitdagende omstandigheden staat vandaag de Formule 1 Dutch Grand Prix op het programma. Om 15:00 uur zullen de lichten in Zandvoort op groen springen en begint Max Verstappen vanaf de pole position aan zijn jacht op zijn derde opeenvolgende overwinning in Nederland en zijn negende opeenvolgende zege van dit seizoen. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier. Bekijk ook Video: tienduizenden Max Verstappen-fans bouwen feestje in kletsnat Zandvoort Bekijk deze video » Live stream Formule 1 GP van Zandvoort 2023 (zondag 27 augustus) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zondag 27 augustus 2023 om 14:59

Het is zondag, en dat betekent dat er vandaag op Zandvoort geracet gaat worden voor de Dutch Grand Prix. Ondanks de verwachte regen die gedurende de race kan vallen, zijn de Nederlandse fans goed gestemd.

Tekst gaat verder onder de video's

Dutch Grand Prix
Na twee dagen van overvloedige regen en uitdagende omstandigheden staat vandaag de Formule 1 Dutch Grand Prix op het programma. Om 15:00 uur zullen de lichten in Zandvoort op groen springen en begint Max Verstappen vanaf de pole position aan zijn jacht op zijn derde opeenvolgende overwinning in Nederland en zijn negende opeenvolgende zege van dit seizoen.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hierboven. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's