Bijzondere beelden: brandweer zaagt Duitse klimaatactivisten los van A12

Bijzondere beelden: brandweer zaagt Duitse klimaatactivisten los van A12

Zondag 1 oktober 2023 om 18:58

De brandweer heeft Duitse klimaatactivisten bevrijd die zichzelf hadden vastgelijmd aan de A12. Deze actievoerders zaten klem in putten langs de snelweg en moesten worden bevrijd door de putten open te zagen.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere beelden: brandweer zaagt <em>Duitse klimaatactivisten</em> los van <em>A12</em> De brandweer heeft Duitse klimaatactivisten bevrijd die zichzelf hadden vastgelijmd aan de A12. Deze actievoerders zaten klem in putten langs de snelweg en moesten worden bevrijd door de putten open te zagen. Tekst gaat verder onder de video. 'Letzte Generation'De klimaatprotesten in Den Haag werden zondagmiddag bijgewoond door meer dan honderd Duitse klimaatactivisten van de groep 'Letzte Generation'. Letzte Generation is in Duitsland bekend om ontwrichtende wegblokkades en het recentelijk bekladden van de Brandenburger Tor in Berlijn. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Frans Timmermans spreekt in Khalid & Sophie steun uit voor klimaatactivisten A12 Bekijk deze video » Zien: tegendemonstranten gooien eieren naar politie tijdens A12-blokkade Bekijk deze video »
Nieuws :

'Letzte Generation'
De klimaatprotesten in Den Haag werden zondagmiddag bijgewoond door meer dan honderd Duitse klimaatactivisten van de groep 'Letzte Generation'. Letzte Generation is in Duitsland bekend om ontwrichtende wegblokkades en het recentelijk bekladden van de Brandenburger Tor in Berlijn.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's