Miljoenenjacht: 'chagrijnige' thuiswinnaar is gesprek van de dag (video)

Miljoenenjacht: 'chagrijnige' thuiswinnaar is gesprek van de dag (video)

<em>Miljoenenjacht</em>: 'chagrijnige' thuiswinnaar is gesprek van de dag (video) Gisteren zagen we de laatste aflevering van Miljoenenjacht en in de finale stond de niet zo vrolijke Michael centraal. Hij kreeg op social media veel kritiek. Ook de thuiswinnaar was 'chagrijnig' volgens de kijkers. Zie hieronder een greep uit de reacties op X. Wat een enthousiaste winnaar! ??? #miljoenenjacht— Giulietta72 ?? (@Giulietta1972) October 1, 2023 Wat een enthousiaste winnaar! ??? #miljoenenjacht— Giulietta72 ?? (@Giulietta1972) October 1, 2023 Chagrijnige vent! Lekker ondankbaar #miljoenenjacht— Nathalie?? (@Naat47Nathalie) October 1, 2023 Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19:55 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dat ging even mis! Winston Gerschtanowitz nog steeds ondersteboven van confettikanon-incident Bekijk deze video » Felle kritiek op Miljoenenjacht-kandidaat Michael: "Kan hij ook lachen?" Bekijk deze video »
TV :
Miljoenenjacht: 'chagrijnige' thuiswinnaar is gesprek van de dag (video)
Monday 2 October 2023 om 14:01

Gisteren zagen we de laatste aflevering van Miljoenenjacht en in de finale stond de niet zo vrolijke Michael centraal. Hij kreeg op social media veel kritiek. Ook de thuiswinnaar was 'chagrijnig' volgens de kijkers. Zie hieronder een greep uit de reacties op X.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19:55 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's