Video: Achmed Akkabi is vader geworden van dochtertje Aïcha

Video: Achmed Akkabi is vader geworden van dochtertje Aïcha

Video: <em>Achmed Akkabi</em> is vader geworden van dochtertje <em>Aïcha</em> Acteur Achmed Akkabi deelt babynieuws. Afgelopen week is hij vader geworden van een dochtertje. Het kleine meisje heet Aïcha Akkabi. Bekijk de beelden van vader en dochter in de Shownieuws-video hierboven. De acteur maakte eind juli bekend dat hij en Eileen in het huwelijksbootje zijn gestapt en dat zijn vrouw in verwachting was van een meisje. Aïcha is op 27 september 2023 geboren. Bekijk de Shownieuws-video over dit babynieuws hierboven. Bekijk ook Zien: Mocro Maffia-acteur nu zelf verdacht van criminele activiteiten! Bekijk deze video » Zien: gevecht backstage bij Mocro Maffia seizoen 5 Bekijk deze video »
Show :
Video: Achmed Akkabi is vader geworden van dochtertje Aïcha
Maandag 2 oktober 2023 om 14:27

Acteur Achmed Akkabi deelt babynieuws. Afgelopen week is hij vader geworden van een dochtertje. Het kleine meisje heet Aïcha Akkabi. Bekijk de beelden van vader en dochter in de Shownieuws-video hierboven.

De acteur maakte eind juli bekend dat hij en Eileen in het huwelijksbootje zijn gestapt en dat zijn vrouw in verwachting was van een meisje. Aïcha is op 27 september 2023 geboren.

Bekijk de Shownieuws-video over dit babynieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's