Fans in shock door nieuw uiterlijk van zangeres Maan: "Wat heb je gedaan?"

Fans in shock door nieuw uiterlijk van zangeres Maan: "Wat heb je gedaan?"

Fans in shock door nieuw uiterlijk van zangeres <em>Maan</em>: &quot;Wat heb je gedaan?&quot; Maan is de laatste tijd veel aan het experimenteren met haar kapsel. Ze heeft een heel ander uiterlijk. Zondagavond plaatste de zangeres een foto van haar nieuwe coupe online en sommige personen vinden het geen verbetering. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de Instagrampost van Maan. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) BeyoncéMeerdere reacties over Maans nieuwe kapsel zijn niet heel positief: "Wat heb je met je mooie haar gedaan?", "Sinds dat nieuwe alternatieve vriendje is het mooie er wel vanaf. Zonde!" en "Mislukt." Ook haar zangkunsten worden niet altijd meer gewaardeerd: "Begrijp nou niet echt al die geweldige reacties klere jezus een hoge Noot haalt ze niet en klinkt voor geen meter." Een andere reactie: "Niveau van Beyoncé gaat ze nooit halen. Die wil ze schijnbaar nadoen als ik dit zo zie. Versta er ook nog eens niks van." Bekijk de beelden van een zingende Maan hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) Bekijk ook Zien: Patty Brard in shock door nieuw uiterlijk Linda de Mol Bekijk deze video » Dit is het nieuwe uiterlijk van Frans Bauer (video) Bekijk deze video »
Tuesday 3 October 2023 om 10:22

Maan is de laatste tijd veel aan het experimenteren met haar kapsel. Ze heeft een heel ander uiterlijk. Zondagavond plaatste de zangeres een foto van haar nieuwe coupe online en sommige personen vinden het geen verbetering. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de Instagrampost van Maan.

Beyoncé
Meerdere reacties over Maans nieuwe kapsel zijn niet heel positief: "Wat heb je met je mooie haar gedaan?", "Sinds dat nieuwe alternatieve vriendje is het mooie er wel vanaf. Zonde!" en "Mislukt." Ook haar zangkunsten worden niet altijd meer gewaardeerd: "Begrijp nou niet echt al die geweldige reacties klere jezus een hoge Noot haalt ze niet en klinkt voor geen meter." Een andere reactie: "Niveau van Beyoncé gaat ze nooit halen. Die wil ze schijnbaar nadoen als ik dit zo zie. Versta er ook nog eens niks van." Bekijk de beelden van een zingende Maan hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's