Caroline van Eeden onthult in boek aangifte tegen Meilandjes: 'Onbeschrijfelijke hel'

Caroline van Eeden onthult in boek aangifte tegen Meilandjes: 'Onbeschrijfelijke hel'

Woensdag 4 oktober 2023 om 21:08

Op Dierendag zorgt Caroline van Eeden voor opschudding in de Nederlandse showbizz, want vier jaar na haar vertrek uit het chateau van de Meilandjes onthult ze vandaag in een 335 pagina's tellend boek haar turbulente tijd met de familie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Caroline van Eeden</em> onthult in boek <em>aangifte</em> tegen <em>Meilandjes</em>: 'Onbeschrijfelijke hel' Op Dierendag zorgt Caroline van Eeden voor opschudding in de Nederlandse showbizz, want vier jaar na haar vertrek uit het chateau van de Meilandjes onthult ze vandaag in een 335 pagina's tellend boek haar turbulente tijd met de familie. Tekst gaat verder onder de video. AangifteDe voormalige realityster onthult dat ze maar liefst 4,5 uur bij de politie heeft doorgebracht, wat resulteerde in een zes pagina's lange aangifte vol beschuldigingen. In haar aangifte beweert Van Eeden dat Martien, Erica en Maxime haar leven tot een 'onbeschrijfelijke hel' hebben gemaakt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Caroline van Eeden onthult in boek aangifte tegen Meilandjes: 'Onbeschrijfelijke hel'

Aangifte
De voormalige realityster onthult dat ze maar liefst 4,5 uur bij de politie heeft doorgebracht, wat resulteerde in een zes pagina's lange aangifte vol beschuldigingen. In haar aangifte beweert Van Eeden dat Martien, Erica en Maxime haar leven tot een 'onbeschrijfelijke hel' hebben gemaakt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's