Zien: Caroline van Eeden schreef boek familie Meiland om te herstellen van PTSS

Zien: Caroline van Eeden schreef boek familie Meiland om te herstellen van PTSS

Woensdag 4 oktober 2023 om 17:45

Vandaag is het boek verschenen van Caroline van Eeden, bij het grote publiek bekend geworden als de huisvriendin van de familie Meiland. Toch heeft ze een bittere nasmaak overgehouden aan haar tijd in Frankrijk. Daarover, maar eigenlijk over haar hele leven, heeft ze een boek geschreven.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Caroline van Eeden</em> schreef <em>boek familie Meiland</em> om te herstellen van <em>PTSS</em> Vandaag is het boek verschenen van Caroline van Eeden, bij het grote publiek bekend geworden als de huisvriendin van de familie Meiland. Toch heeft ze een bittere nasmaak overgehouden aan haar tijd in Frankrijk. Daarover, maar eigenlijk over haar hele leven, heeft ze een boek geschreven. Tekst gaat verder onder de video. Geen wraakboekIn een exclusief gesprek met RTL Boulevard benadrukt Caroline dat haar boek geen 'wraakboek' is, maar eerder dient als een soort therapie voor haar. "Er was maar één manier om hier een beetje goed uit te komen, en dat is door het verhaal van je af te schrijven", aldus de voormalig huisvriendin. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Caroline van Eeden heeft eigen wraakboek in handen: 'Lig je dan met je eigen kop' Bekijk deze video » Martien Meiland gaat wraakboek Caroline van Eeden niet lezen: 'Zonde van mijn tijd' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Caroline van Eeden schreef boek familie Meiland om te herstellen van PTSS

Geen wraakboek
In een exclusief gesprek met RTL Boulevard benadrukt Caroline dat haar boek geen 'wraakboek' is, maar eerder dient als een soort therapie voor haar. "Er was maar één manier om hier een beetje goed uit te komen, en dat is door het verhaal van je af te schrijven", aldus de voormalig huisvriendin.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's