Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf woensdag keert het kijkcijferkanon Het perfecte plaatje weer terug op televisie. Een aantal nieuwe bekende Nederlanders haalt alles uit de kast om te worden gekroond tot de beste fotograaf. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de intro van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: vanaf 4 oktober te zien Bekijk deze video » Wie zijn de deelnemers?De volgende sterren zetten alles op alles om de titel in de wacht te slepen: Sylvia Geersen, Waldemar Torenstra, Henry Schut, Annemarie van Gaal, Loes Haverkort, Anna Drijver, Sergio Yvent, Frans Duijts, Niek Roozen en Quinty Misiedjan. De fotowedstrijd wordt aan elkaar gepraat door Tijl Beckand, William Rutten en Cynthia Boll zijn de juryleden. Huishoudelijke producten & AmsterdamIn Het perfecte plaatje krijgen de kandidaten elke aflevering diverse opdrachten voor hun kiezen die ze zo goed mogelijk moeten uitvoeren, de BN’er die het minste presteert moet aan het einde van de uitzending vertrekken. In de eerste aflevering gaan de fotografen aan de slag met huishoudelijke producten die in de praktijk net niet helemaal lekker werken. En voor de tweede shoot gaan ze op een nationale vrije dag een onbezorgd dagje vrij in Amsterdam vastleggen.
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf woensdag keert het kijkcijferkanon Het perfecte plaatje weer terug op televisie. Een aantal nieuwe bekende Nederlanders haalt alles uit de kast om te worden gekroond tot de beste fotograaf.

Wie zijn de deelnemers?
De volgende sterren zetten alles op alles om de titel in de wacht te slepen: Sylvia Geersen, Waldemar Torenstra, Henry Schut, Annemarie van Gaal, Loes Haverkort, Anna Drijver, Sergio Yvent, Frans Duijts, Niek Roozen en Quinty Misiedjan. De fotowedstrijd wordt aan elkaar gepraat door Tijl Beckand, William Rutten en Cynthia Boll zijn de juryleden.

Huishoudelijke producten & Amsterdam
In Het perfecte plaatje krijgen de kandidaten elke aflevering diverse opdrachten voor hun kiezen die ze zo goed mogelijk moeten uitvoeren, de BN’er die het minste presteert moet aan het einde van de uitzending vertrekken. In de eerste aflevering gaan de fotografen aan de slag met huishoudelijke producten die in de praktijk net niet helemaal lekker werken. En voor de tweede shoot gaan ze op een nationale vrije dag een onbezorgd dagje vrij in Amsterdam vastleggen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV