Bekijk de intro van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: vanaf 4 oktober te zien

Bekijk de intro van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje: vanaf 4 oktober te zien

Bekijk de intro van nieuw seizoen <em>Het Perfecte Plaatje</em>: vanaf 4 oktober te zien Het is bijna zover. Een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje. Ga jij aanstaande woensdag kijken? In de video hieronder zie je alle deelnemers van 2023. De kandidatenSylvia Geersen, Loes Haverkort, Waldemar Torenstra, Frans Duijts, Annemarie van Gaal, Niek Roozen, Quinty Misiedjan, Sergio Vyent, Anna Drijver en Henry Schut doen mee aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Niemand minder dan Tijl Beckand, William Rutten en Cynthia Boll nemen weer plaats in het jurypanel. RTL deelt op Instagram beelden met alle kandidaten. Zie de intro hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk de beelden met de nieuwe deelnemers van Het Perfecte Plaatje hierboven. Het Perfecte Plaatje is vanaf 4 oktober te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Leonie openhartig over winst Het Perfecte Plaatje Op Reis: 'Eerste keer dat ik iets win' Bekijk deze video » ZIEN: dit zijn de deelnemers van het aankomende seizoen van Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »

Het is bijna zover. Een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje. Ga jij aanstaande woensdag kijken? In de video hieronder zie je alle deelnemers van 2023.

De kandidaten
Sylvia Geersen, Loes Haverkort, Waldemar Torenstra, Frans Duijts, Annemarie van Gaal, Niek Roozen, Quinty Misiedjan, Sergio Vyent, Anna Drijver en Henry Schut doen mee aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Niemand minder dan Tijl Beckand, William Rutten en Cynthia Boll nemen weer plaats in het jurypanel. RTL deelt op Instagram beelden met alle kandidaten. Zie de intro hieronder.

Bekijk de beelden met de nieuwe deelnemers van Het Perfecte Plaatje hierboven. Het Perfecte Plaatje is vanaf 4 oktober te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV