Zien: dit Amsterdamse restaurant is volgens Tripadvisor het beste ter wereld

Zien: dit Amsterdamse restaurant is volgens Tripadvisor het beste ter wereld

Donderdag 5 oktober 2023 om 18:45

Het Amsterdamse restaurant Bougainville is door Tripadvisor-gebruikers uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld. De trotse eigenaar en chef onthullen in deze video hun geheime recept.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: dit <em>Amsterdamse restaurant</em> is volgens <em>Tripadvisor</em> het beste ter wereld Het Amsterdamse restaurant Bougainville is door Tripadvisor-gebruikers uitgeroepen tot het beste restaurant ter wereld. De trotse eigenaar en chef onthullen in deze video hun geheime recept. Tekst gaat verder onder de video. Travellers' Choice AwardsVoor het eerst staat een Nederlands restaurant bovenaan de Best of the Best ranglijst van de Travellers' Choice Awards van Tripadvisor. Elk jaar worden restaurants beloond met deze prijs op basis van beoordelingen op Tripadvisor die behoren tot de beste 1 procent. De beoordelingen voor deze uitreiking zijn verzameld tussen 1 juni 2022 en 31 mei 2023. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Kwaliteitscontrole in Massa is Kassa: Peter klaagt om te veel patat op z'n bord Bekijk deze video » Brand in Vrouwenpolder (Zeeland) bij restaurant op eiland Neeltje Jans Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: dit Amsterdamse restaurant is volgens Tripadvisor het beste ter wereld

Travellers' Choice Awards
Voor het eerst staat een Nederlands restaurant bovenaan de Best of the Best ranglijst van de Travellers' Choice Awards van Tripadvisor. Elk jaar worden restaurants beloond met deze prijs op basis van beoordelingen op Tripadvisor die behoren tot de beste 1 procent. De beoordelingen voor deze uitreiking zijn verzameld tussen 1 juni 2022 en 31 mei 2023.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's