Ferry is terug! Bekijk de trailer van FERRY: de serie, vanaf 3 november op Netflix

Ferry is terug! Bekijk de trailer van FERRY: de serie, vanaf 3 november op Netflix

Friday 6 October 2023 om 13:00

Ferry is terug! Bekijk de trailer van <em>FERRY: de serie</em>, vanaf 3 november op Netflix Eindelijk is hij terug: Ferry Bouman. Frank Lammers en Elise Schaap keren terug in de inmiddels iconische rollen in FERRY: de serie, vanaf 3 november op Netflix. Bekijk de trailer hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) Gouden kansFerry Bouman (Frank Lammers) is wanhopig op zoek naar geld en krijgt een gouden kans als een van de grootste dealers in Noord-Brabant wegvalt na een geruchtmakende arrestatie. Een miljoen XTC pillen voor 1 miljoen euro? Dat is precies de kans die Ferry Bouman nodig heeft om de grootste drugsbarons van het zuiden te worden. Bekijk de volledige trailer van FERRY: de serie hierboven. FERRY: de serie is vanaf 3 november te bingen op Netflix. Lees hier waar je FERRY: de serie kunt kijken. Bekijk ook Julia Roberts in Leave The World Behind, bekijk de teaser hier Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van All the Light We Cannot See, vanaf 2 november op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Ferry is terug! Bekijk de trailer van FERRY: de serie, vanaf 3 november op Netflix

Eindelijk is hij terug: Ferry Bouman. Frank Lammers en Elise Schaap keren terug in de inmiddels iconische rollen in FERRY: de serie, vanaf 3 november op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

Gouden kans
Ferry Bouman (Frank Lammers) is wanhopig op zoek naar geld en krijgt een gouden kans als een van de grootste dealers in Noord-Brabant wegvalt na een geruchtmakende arrestatie. Een miljoen XTC pillen voor 1 miljoen euro? Dat is precies de kans die Ferry Bouman nodig heeft om de grootste drugsbarons van het zuiden te worden.

Bekijk de volledige trailer van FERRY: de serie hierboven.

FERRY: de serie is vanaf 3 november te bingen op Netflix. Lees hier waar je FERRY: de serie kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's