MAFS - Match Or Mistake: nieuwe bruidegom zoende al eens met andere deelneemster

MAFS - Match Or Mistake: nieuwe bruidegom zoende al eens met andere deelneemster

<em>MAFS - Match Or Mistake</em>: nieuwe bruidegom zoende al eens met andere deelneemster In Married at First Sight - Match or Mistake gebeurt er nogal wat, er wordt namelijk nóg een koppel toegevoegd aan de show. Er verschijnt een bruidegom voor het altaar, in het programma trouwen stellen die elkaar niet kennen en aan elkaar zijn gekoppeld door de wetenschap. Deze nieuwe deelnemer komt een van de pasgetrouwde dames zeer bekend voor. “Er is alleen gezoend, voor de rest is er niks gebeurd.” Wat haar kersverse man hiervan vindt, is nog niet bekend… Bekijk het fragment van Married at First Sight - Match or Mistake hieronder. Het tweede seizoen van Married at First Sight - Match or Mistake is nu te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight - Match or Mistake en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Johan Derksen vraagt MAFS seksuoloog Eveline: "Zoek eens wat lekkers voor mij dan" (Vandaag Inside) Bekijk deze video » MAFS - Match Or Mistake start 19 september: bekijk de eerste heftige beelden Bekijk deze video » Zien: nieuw seizoen Married At First Sight met veel drama en liefdesverdriet Bekijk deze video »
Vrijdag 6 oktober 2023 om 14:32

In Married at First Sight - Match or Mistake gebeurt er nogal wat, er wordt namelijk nóg een koppel toegevoegd aan de show. Er verschijnt een bruidegom voor het altaar, in het programma trouwen stellen die elkaar niet kennen en aan elkaar zijn gekoppeld door de wetenschap. Deze nieuwe deelnemer komt een van de pasgetrouwde dames zeer bekend voor. “Er is alleen gezoend, voor de rest is er niks gebeurd.” Wat haar kersverse man hiervan vindt, is nog niet bekend…

Bekijk het fragment van Married at First Sight - Match or Mistake hieronder.

Het tweede seizoen van Married at First Sight - Match or Mistake is nu te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight - Match or Mistake en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's