Zien: dit is hoeveel aanstaand wereldkampioen Max Verstappen verdient aan merchandise

Zien: dit is hoeveel aanstaand wereldkampioen Max Verstappen verdient aan merchandise

Vrijdag 6 oktober 2023 om 21:24

Het staat als een paal boven water: dit weekend kan onze Max Verstappen wereldkampioen worden. Hoewel we het nog niet honderd procent zeker weten, is één ding absoluut zeker: Max verdient aanzienlijke sommen geld. Fatima Moreira de Melo heeft in kaart gebracht hoeveel dit is.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: dit is hoeveel aanstaand wereldkampioen <em>Max Verstappen</em> verdient aan <em>merchandise</em> Het staat als een paal boven water: dit weekend kan onze Max Verstappen wereldkampioen worden. Hoewel we het nog niet honderd procent zeker weten, is één ding absoluut zeker: Max verdient aanzienlijke sommen geld. Fatima Moreira de Melo heeft in kaart gebracht hoeveel dit is. Tekst gaat verder onder de video. WereldkampioenDe missie van Verstappen lijkt simpel. Dit weekend in Qatar zijn er maximaal 34 WK-punten te behalen, en de 26-jarige Nederlander heeft er nog maar een paar nodig om het kampioenschap te winnen. De kans dat dit op zaterdag gebeurt, is aanzienlijk, en Verstappen zelf beseft dat maar al te goed als leider in het klassement. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: dit is hoeveel aanstaand wereldkampioen Max Verstappen verdient aan merchandise

Wereldkampioen
De missie van Verstappen lijkt simpel. Dit weekend in Qatar zijn er maximaal 34 WK-punten te behalen, en de 26-jarige Nederlander heeft er nog maar een paar nodig om het kampioenschap te winnen. De kans dat dit op zaterdag gebeurt, is aanzienlijk, en Verstappen zelf beseft dat maar al te goed als leider in het klassement.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's