Video: Sylvie Meis valt voor charmes van Nederlandse multimiljonair Wim Beelen

Video: Sylvie Meis valt voor charmes van Nederlandse multimiljonair Wim Beelen

Zaterdag 7 oktober 2023 om 20:39

Sylvie Meis mag haar geluk dan wel bij de buren in Duitsland zoeken, voor de liefde mag ze de grens naar Nederland weer oversteken! Miss Meis is volgens Bild en eigen onderzoek namelijk hotel de botel op de 48-jarige ondernemer Wim Beelen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Sylvie Meis</em> valt voor <em>charmes</em> van Nederlandse multimiljonair <em>Wim Beelen</em> Sylvie Meis mag haar geluk dan wel bij de buren in Duitsland zoeken, voor de liefde mag ze de grens naar Nederland weer oversteken! Miss Meis is volgens Bild en eigen onderzoek namelijk hotel de botel op de 48-jarige ondernemer Wim Beelen. Tekst gaat verder onder de video. Nederlandse ondernemerVolgens de toonaangevende Duitse krant heeft de gescheiden Sylvie haar hart verloren aan de 48-jarige Wim Beelen uit Nederland. Net als haar ex-man Niclas Castello zou haar nieuwe liefde zeer vermogend zijn. De ondernemer zou goed zijn voor maar liefst 200 miljoen euro. Wim zou zijn geld onder andere hebben verdiend met sloopwerkzaamheden en het verwerken van bouwpuin. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Sylvie Meis valt voor charmes van Nederlandse multimiljonair Wim Beelen

Nederlandse ondernemer
Volgens de toonaangevende Duitse krant heeft de gescheiden Sylvie haar hart verloren aan de 48-jarige Wim Beelen uit Nederland. Net als haar ex-man Niclas Castello zou haar nieuwe liefde zeer vermogend zijn. De ondernemer zou goed zijn voor maar liefst 200 miljoen euro. Wim zou zijn geld onder andere hebben verdiend met sloopwerkzaamheden en het verwerken van bouwpuin.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's