Zien: Kaj Gorgels lanceert eerste kinderboek vlak voor bevalling vriendin Jessie Jazz

Zien: Kaj Gorgels lanceert eerste kinderboek vlak voor bevalling vriendin Jessie Jazz

Zien: <em>Kaj Gorgels</em> lanceert eerste <em>kinderboek</em> vlak voor bevalling <em>vriendin Jessie Jazz</em> Het is een spannende dag voor Kaj Gorgels. Hij kan echt elk moment vader worden, want zijn vriendin Jessie Jazz is vandaag uitgerekend. RTL Boulevard sprak Kaj vanuit Ibiza vanmiddag over de laatste loodjes. Maar ook over een ander projectje, namelijk zijn debuut als auteur van een kinderboek, 'Carlos de Gekko', dat hij samen met zijn broer heeft geschreven. Tekst gaat verder onder de video. Bevalling Jessie JazzJessie deelde eerder via Instagram Stories hoe ze zich volledig onderdompelt in alle beschikbare kennis over het bevallingsproces. Ze schreef: "Ik probeer me zo grondig mogelijk voor te bereiden. Het is fascinerend om te ontdekken hoe wonderbaarlijk het hele bevallingsproces in elkaar zit." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Kaj Gorgels lanceert eerste kinderboek vlak voor bevalling vriendin Jessie Jazz
Zaterdag 7 oktober 2023 om 20:59

Het is een spannende dag voor Kaj Gorgels. Hij kan echt elk moment vader worden, want zijn vriendin Jessie Jazz is vandaag uitgerekend. RTL Boulevard sprak Kaj vanuit Ibiza vanmiddag over de laatste loodjes. Maar ook over een ander projectje, namelijk zijn debuut als auteur van een kinderboek, 'Carlos de Gekko', dat hij samen met zijn broer heeft geschreven.

Tekst gaat verder onder de video.

Bevalling Jessie Jazz
Jessie deelde eerder via Instagram Stories hoe ze zich volledig onderdompelt in alle beschikbare kennis over het bevallingsproces. Ze schreef: "Ik probeer me zo grondig mogelijk voor te bereiden. Het is fascinerend om te ontdekken hoe wonderbaarlijk het hele bevallingsproces in elkaar zit."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's