Ewout Genemans blikt vooruit op het nieuwe seizoen Bureau Rotterdam: 'Heftigste tot nu toe'

Ewout Genemans blikt vooruit op het nieuwe seizoen Bureau Rotterdam: 'Heftigste tot nu toe'

Zondag 8 oktober 2023 om 16:16

Vanaf dinsdag is Ewout Genemans terug met een nieuw seizoen van zijn Bureau reeks, met Rotterdam als het nieuwste onderwerp. Dit seizoen was bijzonder uitdagend voor Ewout, zozeer zelfs dat hij het beschrijft als 'één van de meest heftige seizoenen'.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ewout Genemans</em> blikt vooruit op het nieuwe seizoen <em>Bureau Rotterdam</em>: 'Heftigste tot nu toe' Vanaf dinsdag is Ewout Genemans terug met een nieuw seizoen van zijn Bureau reeks, met Rotterdam als het nieuwste onderwerp. Dit seizoen was bijzonder uitdagend voor Ewout, zozeer zelfs dat hij het beschrijft als 'één van de meest heftige seizoenen'. Tekst gaat verder onder de video. HavenstadEwout: “Na Amsterdam, Eindhoven, Den Haag en Arnhem loop ik dit seizoen mee met de agenten in Rotterdam. De havenstad van Nederland. Meer dan een half jaar lang volg ik agenten op de voet en is geen moment hetzelfde." Ewout volgde twaalf agenten. Bureau Rotterdam start 10 oktober bij RTL 4. Vanaf dan is het programma elke dinsdag om 20:30 uur te zien op deze zender. Je kunt de beste fragmenten en afleveringen van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv.
TV :
Ewout Genemans blikt vooruit op het nieuwe seizoen Bureau Rotterdam: 'Heftigste tot nu toe'

Havenstad
Ewout: “Na Amsterdam, Eindhoven, Den Haag en Arnhem loop ik dit seizoen mee met de agenten in Rotterdam. De havenstad van Nederland. Meer dan een half jaar lang volg ik agenten op de voet en is geen moment hetzelfde." Ewout volgde twaalf agenten.

Bureau Rotterdam start 10 oktober bij RTL 4. Vanaf dan is het programma elke dinsdag om 20:30 uur te zien op deze zender. Je kunt de beste fragmenten en afleveringen van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's