Zien: Ewout Genemans in de maling genomen tijdens Bureau Rotterdam shootdag

Zien: Ewout Genemans in de maling genomen tijdens Bureau Rotterdam shootdag

Zien: <em>Ewout Genemans</em> in de maling genomen tijdens <em>Bureau Rotterdam</em> shootdag Ewout Genemans is vanaf 10 oktober te zien in Bureau Rotterdam. Ter promotie voor de RTL 4-serie werd Ewout geïnterviewd door o.a. RTL Boulevard. Ook moest hij met alle Rotterdamse agenten op de foto voor de persfoto's. Ewout deelde afgelopen weekend beelden van deze dag, waarop hij door de agenten een beetje in de maling werd genomen. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Bureau Rotterdam (@politie_bureaurotterdam) RotterdamEwout loopt gewoon een beetje interessant te doen voor de camera, grapt een politie agent. “Na Amsterdam, Eindhoven, Den Haag en Arnhem loop ik dit seizoen mee met de agenten in Rotterdam. De havenstad van Nederland. Meer dan een half jaar lang volg ik agenten op de voet en is geen moment hetzelfde", laat Ewout weten. Bureau Rotterdam start 10 oktober bij RTL 4. Vanaf dan is het programma elke dinsdag om 20:30 uur te zien op deze zender. Je kunt de beste fragmenten en afleveringen van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas cancelt optreden De Bevers in Ahoy op laatste moment (video) Bekijk deze video » Bureau Rotterdam start 10 oktober bij RTL 4, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Maandag 2 oktober 2023 om 11:33

Ewout Genemans is vanaf 10 oktober te zien in Bureau Rotterdam. Ter promotie voor de RTL 4-serie werd Ewout geïnterviewd door o.a. RTL Boulevard. Ook moest hij met alle Rotterdamse agenten op de foto voor de persfoto's. Ewout deelde afgelopen weekend beelden van deze dag, waarop hij door de agenten een beetje in de maling werd genomen. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Rotterdam
Ewout loopt gewoon een beetje interessant te doen voor de camera, grapt een politie agent. “Na Amsterdam, Eindhoven, Den Haag en Arnhem loop ik dit seizoen mee met de agenten in Rotterdam. De havenstad van Nederland. Meer dan een half jaar lang volg ik agenten op de voet en is geen moment hetzelfde", laat Ewout weten.

Bureau Rotterdam start 10 oktober bij RTL 4. Vanaf dan is het programma elke dinsdag om 20:30 uur te zien op deze zender. Je kunt de beste fragmenten en afleveringen van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's