Zien: Peter Gillis wint zaak en legt voor 104.000 euro beslag op rekeningen Nicol Kremers

Zien: Peter Gillis wint zaak en legt voor 104.000 euro beslag op rekeningen Nicol Kremers

Zondag 8 oktober 2023 om 16:42

Vakantieparkmiljonair Peter Gillis mag voor een bedrag van 104.000 euro beslag leggen op de bankrekeningen en eigendommen van zijn voormalige vriendin Nicol Kremers, zoals bepaald door de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Peter Gillis</em> wint zaak en legt voor <em>104.000 euro</em> beslag op rekeningen <em>Nicol Kremers</em> Vakantieparkmiljonair Peter Gillis mag voor een bedrag van 104.000 euro beslag leggen op de bankrekeningen en eigendommen van zijn voormalige vriendin Nicol Kremers, zoals bepaald door de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland. Tekst gaat verder onder de video. 1,7 miljoen euroGillis eist een bedrag van bijna 1,7 miljoen euro van Nicol, bewerend dat zij zich niet aan de voorwaarden van een eerder gesloten vaststellingsovereenkomst houdt. In deze overeenkomst hebben de voormalige geliefden afgesproken dat ze niets over hun relatie mogen onthullen. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wat vindt Johan Derksen van de situatie tussen Peter Gillis en Nicol? Bekijk deze video » WAT!?: wilde Peter Gillis pen door hoofd van Nicol steken? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

1,7 miljoen euro
Gillis eist een bedrag van bijna 1,7 miljoen euro van Nicol, bewerend dat zij zich niet aan de voorwaarden van een eerder gesloten vaststellingsovereenkomst houdt. In deze overeenkomst hebben de voormalige geliefden afgesproken dat ze niets over hun relatie mogen onthullen.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's