Video: twee kinderen ernstig gewond na eenzijdig ongeluk op A16 bij Rotterdam

Video: twee kinderen ernstig gewond na eenzijdig ongeluk op A16 bij Rotterdam

Zondag 8 oktober 2023 om 17:09

Op zondag heeft er een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A16 bij Rotterdam, waarbij twee kinderen ernstig gewond raakten doordat de auto waarin ze zaten over de kop sloeg, zo meldt de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>twee kinderen</em> ernstig gewond na <em>eenzijdig ongeluk</em> op <em>A16 bij Rotterdam</em> Op zondag heeft er een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de A16 bij Rotterdam, waarbij twee kinderen ernstig gewond raakten doordat de auto waarin ze zaten over de kop sloeg, zo meldt de politie. Tekst gaat verder onder de video. Eenzijdig ongelukIn de auto zaten nog twee andere kinderen en twee volwassenen. Allen zijn gewond geraakt en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Als gevolg van het ongeval is de A16 volledig afgesloten in de richting van Utrecht, ter hoogte van de afslag naar de A20. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: hoofd presentatrice Bridget Maasland gemonteerd in deepfake-pornovideo Bekijk deze video » Zien: Peter Gillis wint zaak en legt voor 104.000 euro beslag op rekeningen Nicol Kremers Bekijk deze video »
Nieuws :

Eenzijdig ongeluk
In de auto zaten nog twee andere kinderen en twee volwassenen. Allen zijn gewond geraakt en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Als gevolg van het ongeval is de A16 volledig afgesloten in de richting van Utrecht, ter hoogte van de afslag naar de A20.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's