Carolien in RTL Boulevard tijdens B&B Vol Liefde reünie: "Heb best wel veel liefdesverdriet gehad"

Carolien in RTL Boulevard tijdens B&B Vol Liefde reünie: "Heb best wel veel liefdesverdriet gehad"

Sunday 8 October 2023 om 19:51

Dave uit het tweede seizoen van B&B Vol Liefde organiseerde vandaag een reünie en Aran Bade van RTL Boulevard was erbij. De vele kandidaten van de afgelopen drie seizoenen hebben vrijwel geen van allen nog contact met de B&B eigenaren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Carolien</em> in <em>RTL Boulevard</em> tijdens <em>B&amp;B Vol Liefde</em> reünie: &quot;Heb best wel veel liefdesverdriet gehad&quot; Dave uit het tweede seizoen van B&B Vol Liefde organiseerde vandaag een reünie en Aran Bade van RTL Boulevard was erbij. De vele kandidaten van de afgelopen drie seizoenen hebben vrijwel geen van allen nog contact met de B&B eigenaren. Tekst gaat verder onder de video. LiefdesverdrietHoe is het hen tot nu toe vergaan? De kandidaten zijn daar zelf ook nieuwsgierig naar. Verschillende spraakmakende dates wilden daar wel voor de camera iets over kwijt. Zo ook Carolien uit het laatste seizoen. Tijdens de vorige reünie en na de breuk met Bram bleek Esra de ware voor hem te zijn. Carolien is nog niet toe aan een nieuwe liefde. "Ik heb best wel veel liefdesverdriet gehad", aldus Carolien. Aran eindigt met de laatste smeuïge nieuwtjes. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: dit is de vriendin van Olof uit B&B Vol Liefde Bekijk deze video » Video: B&B-houdster Marian leerde nieuw hondje kennen door kijker RTL Boulevard Bekijk deze video » Eerste B&B Vol Liefde-huwelijk bijna een feit: Astrid en Harmjan geven elkaar dinsdag het jawoord Bekijk deze video »
Entertainment :
Carolien in RTL Boulevard tijdens B&B Vol Liefde reünie: "Heb best wel veel liefdesverdriet gehad"

Liefdesverdriet
Hoe is het hen tot nu toe vergaan? De kandidaten zijn daar zelf ook nieuwsgierig naar. Verschillende spraakmakende dates wilden daar wel voor de camera iets over kwijt. Zo ook Carolien uit het laatste seizoen. Tijdens de vorige reünie en na de breuk met Bram bleek Esra de ware voor hem te zijn. Carolien is nog niet toe aan een nieuwe liefde. "Ik heb best wel veel liefdesverdriet gehad", aldus Carolien. Aran eindigt met de laatste smeuïge nieuwtjes.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's