Video: B&B-houdster Marian leerde nieuw hondje kennen door kijker RTL Boulevard

Video: B&B-houdster Marian leerde nieuw hondje kennen door kijker RTL Boulevard

Zaterdag 7 oktober 2023 om 21:17

B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eerder deze week deelde Marian van B&B Vol Liefde triest nieuws over het overlijden van haar chihuahua Amy. Een kijker van RTL Boulevard heeft daarom aangeboden om Marian een vergelijkbaar hondje te schenken als troost. Het blijkt dat de trouwe viervoeter en Marian al een sterke band hebben.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>B&amp;B-houdster Marian</em> leerde <em>nieuw hondje</em> kennen door kijker <em>RTL Boulevard</em> B&B Vol Liefde terugkijken? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Eerder deze week deelde Marian van B&B Vol Liefde triest nieuws over het overlijden van haar chihuahua Amy. Een kijker van RTL Boulevard heeft daarom aangeboden om Marian een vergelijkbaar hondje te schenken als troost. Het blijkt dat de trouwe viervoeter en Marian al een sterke band hebben. Tekst gaat verder onder de video. Nieuw hondjeGelukkig hoeft Marian niet lang alleen te zijn, want ze heeft al een nieuw hondje - dat ze graag aan ons wil voorstellen. "Ze is nog een beetje schuw, maar ze is wel heel lief", aldus B&B-houdster Marian. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: B&B-houdster Marian leerde nieuw hondje kennen door kijker RTL Boulevard

Nieuw hondje
Gelukkig hoeft Marian niet lang alleen te zijn, want ze heeft al een nieuw hondje - dat ze graag aan ons wil voorstellen. "Ze is nog een beetje schuw, maar ze is wel heel lief", aldus B&B-houdster Marian.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's