Heftig verhaal in Expeditie Robinson: Floris vertelt over dodelijk bootongeluk

Heftig verhaal in Expeditie Robinson: Floris vertelt over dodelijk bootongeluk

Heftig verhaal in <em>Expeditie Robinson</em>: Floris vertelt over <em>dodelijk</em> bootongeluk Internet gaat los op Eva Simons: "Hell yeah Eva!" In de Expeditie Robinson-aflevering van zondag 8 oktober zagen we zware proeven, maar ook veel spanning in Kamp Noord vanwege Eva Simons' actie. Wat we niet zagen, is dit heftige gesprek tussen Krista en Floris. Expeditie Robinson deelt beelden die je op televisie niet ziet. Bekijk de exclusieve beelden van dit gesprek hieronder. Aan de dood ontsnaptFloris heeft in het verleden veel geluk gehad. Hij vertelt aan Krista dat hij met vrienden op een boot zat, maar net op tijd de boot verliet. Floris z'n vrienden kregen een bootongeluk en daar zijn personen bij om het leven gekomen. Hoor het heftige verhaal in het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Internet gaat los op Eva Simons' zet in Expeditie Robinson: "Hell yeah Eva!" Bekijk deze video » Eva Simons stuurt Chelsey Weimar weg door haar immuniteitsmunt (video) Bekijk deze video »
Maandag 9 oktober 2023 om 11:32

Internet gaat los op Eva Simons: "Hell yeah Eva!"

In de Expeditie Robinson-aflevering van zondag 8 oktober zagen we zware proeven, maar ook veel spanning in Kamp Noord vanwege Eva Simons' actie. Wat we niet zagen, is dit heftige gesprek tussen Krista en Floris. Expeditie Robinson deelt beelden die je op televisie niet ziet. Bekijk de exclusieve beelden van dit gesprek hieronder.

Aan de dood ontsnapt
Floris heeft in het verleden veel geluk gehad. Hij vertelt aan Krista dat hij met vrienden op een boot zat, maar net op tijd de boot verliet. Floris z'n vrienden kregen een bootongeluk en daar zijn personen bij om het leven gekomen. Hoor het heftige verhaal in het fragment hieronder.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's