Jet de Nijs verliest moeder Trees (93): 'Trots en dankbaar, houd van jou'

Jet de Nijs verliest moeder Trees (93): 'Trots en dankbaar, houd van jou'

Dinsdag 10 oktober 2023 om 11:12

Verdrietig nieuws voor Jet de Nijs: haar moeder Trees is afgelopen zondag op 93-jarige leeftijd overleden. De vrouw van Rob de Nijs vierde net die dag haar verjaardag, zo schrijft ze op Instagram: 'Lieve Mam, de cirkel is rond. Vanochtend blies jij, op mijn verjaardag, je laatste adem uit.'

De Instagrampost van Jet zie je hieronder. Daar weer onder zie je dat Rob genomineerd is voor de Televizier-Ring Impact Award, die komende donderdag wordt uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2023.

Jet de Nijs verliest moeder <em>Trees</em> (93): 'Trots en dankbaar, houd van jou' Verdrietig nieuws voor Jet de Nijs: haar moeder Trees is afgelopen zondag op 93-jarige leeftijd overleden. De vrouw van Rob de Nijs vierde net die dag haar verjaardag, zo schrijft ze op Instagram: 'Lieve Mam, de cirkel is rond. Vanochtend blies jij, op mijn verjaardag, je laatste adem uit.' De Instagrampost van Jet zie je hieronder. Daar weer onder zie je dat Rob genomineerd is voor de Televizier-Ring Impact Award, die komende donderdag wordt uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala 2023. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Jet De Nijs (@jetdenijs)
TV :
Jet de Nijs verliest moeder Trees (93): 'Trots en dankbaar, houd van jou'

Actuele video's

Meer actuele video's