Evert Santegoeds fileert Nicol Kremers: 'Schaam je, met je brutale bek' (Shownieuws)

Evert Santegoeds fileert Nicol Kremers: 'Schaam je, met je brutale bek' (Shownieuws)

Woensdag 11 oktober 2023 om 12:39

Evert Santegoeds maakt zich nogal boos over het gedrag van Nicol Kremers, die in maart van dit jaar onder invloed van drugs en alcohol achter het stuur kroop en vervolgens weigerde om een bloedtest bij de politie te doen: 'Die moet daar als een raket tekeer gegaan zijn achter het stuur. Ik vind het nogal wat, en dat je er dan een soort Hitchcock-film van maakt over je bloed en je nagels en je worstenbroodjes.'

'Brutale bek'
De Privé-hoofdredacteur doelt daarmee op Nicols verweer. Hij vindt het duidelijk, en begrijpelijk, volkomen achterlijk en onbezonnen gedrag van de ex-vriendin van Peter Gillis: 'Volgens mij moet je je gewoon diep zitten schamen, dat je geen BOB ingehuurd had die avond. Ik kan me daar echt boos over maken, mensen die dronken op de weg zitten die moeten zich niet met zo'n brutale bek gaan zitten verdedigen met verhalen die er niet toe doen.' Amen Evert!

De hele tirade van Santegoeds zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws

Evert Santegoeds fileert <em>Nicol Kremers</em>: 'Schaam je, met je brutale bek' (Shownieuws) Evert Santegoeds maakt zich nogal boos over het gedrag van Nicol Kremers, die in maart van dit jaar onder invloed van drugs en alcohol achter het stuur kroop en vervolgens weigerde om een bloedtest bij de politie te doen: 'Die moet daar als een raket tekeer gegaan zijn achter het stuur. Ik vind het nogal wat, en dat je er dan een soort Hitchcock-film van maakt over je bloed en je nagels en je worstenbroodjes.' 'Brutale bek'De Privé-hoofdredacteur doelt daarmee op Nicols verweer. Hij vindt het duidelijk, en begrijpelijk, volkomen achterlijk en onbezonnen gedrag van de ex-vriendin van Peter Gillis: 'Volgens mij moet je je gewoon diep zitten schamen, dat je geen BOB ingehuurd had die avond. Ik kan me daar echt boos over maken, mensen die dronken op de weg zitten die moeten zich niet met zo'n brutale bek gaan zitten verdedigen met verhalen die er niet toe doen.' Amen Evert! De hele tirade van Santegoeds zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Nicol Kremers shockeert in rechtbank: 'Leg me op straat en rijd me maar dood' (video) Bekijk deze video » Nicol Kremers kat journalisten af: 'Heb belangrijkere dingen te doen, laat me gaan nu!' (Shownieuws) Bekijk deze video » Chantal Janzen geëmotioneerd door overlijden Daniëlle van 't Schip (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's