Geen treinverkeer tussen Den Bosch en Boxtel: Vrachtwagen rijdt tegen bovenleidingschade

Geen treinverkeer tussen Den Bosch en Boxtel: Vrachtwagen rijdt tegen bovenleidingschade

Geen <em>treinverkeer</em> tussen <em>Den Bosch en Boxtel</em>: Vrachtwagen rijdt tegen bovenleidingschade Tussen Den Bosch en Boxtel rijden woensdag geen treinen, vanwege schade aan de bovenleiding door een te hoge vrachtwagen bij een overweg in Vught, aldus spoorbeheerder ProRail. De NS heeft aangekondigd dat er snelbussen worden ingezet op dit traject. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: twee kinderen ernstig gewond na eenzijdig ongeluk op A16 bij Rotterdam Bekijk deze video » Ongeloof op Urk over gestolen en in brand gestoken Israëlische vlaggen (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 11 oktober 2023 om 17:45

Tussen Den Bosch en Boxtel rijden woensdag geen treinen, vanwege schade aan de bovenleiding door een te hoge vrachtwagen bij een overweg in Vught, aldus spoorbeheerder ProRail. De NS heeft aangekondigd dat er snelbussen worden ingezet op dit traject.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's