Zien: Denk en Bij1 ontbreken bij herdenking slachtoffers Israël en Gazastrook Tweede Kamer

Zien: Denk en Bij1 ontbreken bij herdenking slachtoffers Israël en Gazastrook Tweede Kamer

Woensdag 11 oktober 2023 om 19:08

De Tweede Kamer hield, in aanwezigheid van de Israëlische ambassadeur Modi Ephraim, een minuut stilte ter nagedachtenis van de slachtoffers van de geweldsexplosie in Israël en de Gazastrook. Tijdens een toespraak noemde demissionair premier Mark Rutte de beelden uit Israël 'hartverscheurend en verbijsterend'.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Denk en Bij1</em> ontbreken bij herdenking <em>slachtoffers Israël en Gazastrook</em> Tweede Kamer De Tweede Kamer hield, in aanwezigheid van de Israëlische ambassadeur Modi Ephraim, een minuut stilte ter nagedachtenis van de slachtoffers van de geweldsexplosie in Israël en de Gazastrook. Tijdens een toespraak noemde demissionair premier Mark Rutte de beelden uit Israël 'hartverscheurend en verbijsterend'. Tekst gaat verder onder de video. Bij1 en DenkBij1 en Denk waren afwezig bij de herdenking. Na de aanval door Hamas betuigden politici op sociale media massaal hun steun aan Israël. Denk-leider Stephan van Baarle uitte zijn ongenoegen op het mediaplatform X over de brede steun voor Israël, waarbij hij benadrukte dat deze steun ontbrak toen er Palestijnse burgerslachtoffers vielen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hamas organiseert verrassingsaanval op Israël, meerdere doden en gewonden Bekijk deze video » Heftige dronebeelden: immense verwoesting in Gaza-stad na Israëlische raketaanvallen Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Denk en Bij1 ontbreken bij herdenking slachtoffers Israël en Gazastrook Tweede Kamer

Bij1 en Denk
Bij1 en Denk waren afwezig bij de herdenking. Na de aanval door Hamas betuigden politici op sociale media massaal hun steun aan Israël. Denk-leider Stephan van Baarle uitte zijn ongenoegen op het mediaplatform X over de brede steun voor Israël, waarbij hij benadrukte dat deze steun ontbrak toen er Palestijnse burgerslachtoffers vielen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's