Zien: Will Smith en Jada Pinkett Smith leven in het geheim al 7 jaar gescheiden van elkaar

Zien: Will Smith en Jada Pinkett Smith leven in het geheim al 7 jaar gescheiden van elkaar

Woensdag 11 oktober 2023 om 20:25

In een interview met NBC onthult Jada Pinkett Smith dat zij en Will Smith al sinds 2016 uit elkaar zijn. De onthulling komt voort uit haar boek Worthy, dat uitkomt op 17 oktober.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Will Smith</em> en <em>Jada Pinkett Smith</em> leven in het geheim al <em>7 jaar gescheiden</em> van elkaar In een interview met NBC onthult Jada Pinkett Smith dat zij en Will Smith al sinds 2016 uit elkaar zijn. De onthulling komt voort uit haar boek Worthy, dat uitkomt op 17 oktober. Tekst gaat verder onder de video. ScheidingHoewel het stel nog steeds officieel getrouwd is, lijkt er geen liefdesrelatie meer te zijn. In haar interview met Hoda Kotb spreekt Pinkett Smith over een scheiding, ondanks dat er op papier geen formele scheiding is. Ze benadrukt: "Ik heb beloofd dat er nooit een reden zou zijn om te scheiden. Het is een belofte die ik niet wil breken." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Will Smith doodsbang voor enorme spin in zijn huis: ‘Dat is een tarantula!’ (video) Bekijk deze video » Video: Will Smith bang voor dwarsbomen succes nieuwe film door slecht imago Bekijk deze video »
TV :
Zien: Will Smith en Jada Pinkett Smith leven in het geheim al 7 jaar gescheiden van elkaar

Scheiding
Hoewel het stel nog steeds officieel getrouwd is, lijkt er geen liefdesrelatie meer te zijn. In haar interview met Hoda Kotb spreekt Pinkett Smith over een scheiding, ondanks dat er op papier geen formele scheiding is. Ze benadrukt: "Ik heb beloofd dat er nooit een reden zou zijn om te scheiden. Het is een belofte die ik niet wil breken."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's