Heftige beelden: bestuurder slaat zes keer over de kop op A27 bij Eemnes

Heftige beelden: bestuurder slaat zes keer over de kop op A27 bij Eemnes

Woensdag 11 oktober 2023 om 21:54

Op de A27 ter hoogte van Eemnes is een automobilist na een eenzijdig ongeval met zijn auto zes keer over de kop geslagen. De bestuurder is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>bestuurder</em> slaat zes keer over de kop op <em>A27 bij Eemnes</em> Op de A27 ter hoogte van Eemnes is een automobilist na een eenzijdig ongeval met zijn auto zes keer over de kop geslagen. De bestuurder is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Tekst gaat verder onder de video. Bestuurder niet bekneldHet slachtoffer zat niet bekneld, maar moest wel door de brandweer uit het wrak worden geholpen. Op dat moment was de bestuurder bij bewustzijn. De oorzaak van het ongeval blijft onduidelijk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: bestuurder zonder rijbewijs achter het stuur bij spoorongeval Prinsenbeek Bekijk deze video » Heftige beelden: 30-jarige automobilist overleden na crash tegen boom in Groningen Bekijk deze video »
Nieuws :

Bestuurder niet bekneld
Het slachtoffer zat niet bekneld, maar moest wel door de brandweer uit het wrak worden geholpen. Op dat moment was de bestuurder bij bewustzijn. De oorzaak van het ongeval blijft onduidelijk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's