Heftige beelden: 30-jarige automobilist overleden na crash tegen boom in Groningen

Heftige beelden: 30-jarige automobilist overleden na crash tegen boom in Groningen

Friday 22 September 2023 om 15:20

Vrijdagochtend heeft er een tragisch ongeval plaatsgevonden op de N388 tussen de Groningse dorpen Lauwerzijl en Zoutkamp. Bij het ongeluk is een 30-jarige automobilist uit Groningen om het leven gekomen, zo heeft de politie bevestigd.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: 30-jarige automobilist <em>overleden</em> na crash tegen boom in <em>Groningen</em> Vrijdagochtend heeft er een tragisch ongeval plaatsgevonden op de N388 tussen de Groningse dorpen Lauwerzijl en Zoutkamp. Bij het ongeluk is een 30-jarige automobilist uit Groningen om het leven gekomen, zo heeft de politie bevestigd. Tekst gaat verder onder de video. Crash tegen boomOmstreeks 05.00 uur raakte de auto van de weg en botste met grote kracht tegen een forse boom, waardoor het voertuig tot stilstand kwam. Helaas kon de automobilist niet gered worden, hij overleed aan zijn verwondingen. De politie voert momenteel onderzoek uit om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Emotionele vlogger Gio achter het stuur haalt zich woede op hals van Veilig Verkeer Nederland (HvNL) Bekijk deze video » Video: vrouw verliest controle over het stuur en belandt in het water bij Zeewolde Bekijk deze video »
Nieuws :

Crash tegen boom
Omstreeks 05.00 uur raakte de auto van de weg en botste met grote kracht tegen een forse boom, waardoor het voertuig tot stilstand kwam. Helaas kon de automobilist niet gered worden, hij overleed aan zijn verwondingen. De politie voert momenteel onderzoek uit om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's