Five Days Inside gemist? Geraldine gaat naar anonieme crisisopvang voor vrouwen en kinderen

Five Days Inside gemist? Geraldine gaat naar anonieme crisisopvang voor vrouwen en kinderen

Donderdag 12 oktober 2023 om 09:29

Geraldine Kemper gaat in Five Days Inside langs bij de anonieme crisisopvang. Hier worden op een geheime locatie vrouwen en kinderen opgevangen. Zij zijn gevlucht zijn uit een onveilige thuissituatie.

Meryem
Meryem komt uit een streng islamitisch gezin. Ze valt op vrouwen maar werd tegen haar wil uitgehuwelijkt aan een man. Omdat haar situatie uit de hand liep is ze gevlucht en in de crisisopvang terecht gekomen. Hier voelt ze zich veilig en heeft ze het gevoel dat ze mag leven.

Bekijk het fragment van Five Days Inside hieronder.

<em>Five Days Inside</em> gemist? Geraldine gaat naar anonieme crisisopvang voor vrouwen en kinderen Geraldine Kemper gaat in Five Days Inside langs bij de anonieme crisisopvang. Hier worden op een geheime locatie vrouwen en kinderen opgevangen. Zij zijn gevlucht zijn uit een onveilige thuissituatie. MeryemMeryem komt uit een streng islamitisch gezin. Ze valt op vrouwen maar werd tegen haar wil uitgehuwelijkt aan een man. Omdat haar situatie uit de hand liep is ze gevlucht en in de crisisopvang terecht gekomen. Hier voelt ze zich veilig en heeft ze het gevoel dat ze mag leven. Bekijk het fragment van Five Days Inside hieronder. Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Spannend moment in Five Days Inside: baby Nick wordt van beademing gehaald Bekijk deze video » Streng regime tijdens avondmaaltijd zorgt voor interne strijd bij Nada (Five Days Inside) Bekijk deze video » Wat doet high care detox-afdeling van Jellinek met meegenomen biertjes? (Five Days Inside) Bekijk deze video »
TV :
Five Days Inside gemist? Geraldine gaat naar anonieme crisisopvang voor vrouwen en kinderen

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's