Spannend moment in Five Days Inside: baby Nick wordt van beademing gehaald

Spannend moment in Five Days Inside: baby Nick wordt van beademing gehaald

Donderdag 14 september 2023 om 08:30

Zie boven een fragment uit het SBS6 programma BN'ers in het ziekenhuis

In Five Days Inside gaat Geraldine Kemper in de aflevering van woensdagavond langs bij de intensive care van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.

Openhartoperatie
Op deze afdeling ligt de nog maar drie maanden oude baby Nick die al een openhartoperatie heeft moeten ondergaan. In het bijzijn van Geraldine en zijn vader en moeder wordt Nick van de beademing gehaald. Dit is een heel spannend moment, de procedure verloopt niet helemaal vlekkeloos.

Bekijk het fragment van Five Days Inside hieronder.

Spannend moment in <em>Five Days Inside</em>: baby Nick wordt van beademing gehaald Zie boven een fragment uit het SBS6 programma BN'ers in het ziekenhuis In Five Days Inside gaat Geraldine Kemper in de aflevering van woensdagavond langs bij de intensive care van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. OpenhartoperatieOp deze afdeling ligt de nog maar drie maanden oude baby Nick die al een openhartoperatie heeft moeten ondergaan. In het bijzijn van Geraldine en zijn vader en moeder wordt Nick van de beademing gehaald. Dit is een heel spannend moment, de procedure verloopt niet helemaal vlekkeloos. Bekijk het fragment van Five Days Inside hieronder. Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Geraldine Kemper geëmotioneerd door bijzondere verhaal Manons dementerende moeder (Five Days Inside) Bekijk deze video » Geraldine Kemper openhartig over verleden met haar vader, 'hij was verslaafd aan dat bruine spul' Bekijk deze video »
TV :
Spannend moment in Five Days Inside: baby Nick wordt van beademing gehaald

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's