Zien: Ewout Genemans verzekert kijkers van disclaimer na controverse doodgebeten hond

Zien: Ewout Genemans verzekert kijkers van disclaimer na controverse doodgebeten hond

Donderdag 12 oktober 2023 om 12:15

Ewout Genemans heeft beloofd dat hij voortaan waarschuwingen zal tonen als er in zijn programma's beelden van dierenleed te zien zijn. Dit komt na heftige reacties op een recente uitzending van Bureau Rotterdam waarin dierenleed in beeld werd gebracht.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Ewout Genemans</em> verzekert kijkers van <em>disclaimer</em> na controverse <em>doodgebeten hond</em> Ewout Genemans heeft beloofd dat hij voortaan waarschuwingen zal tonen als er in zijn programma's beelden van dierenleed te zien zijn. Dit komt na heftige reacties op een recente uitzending van Bureau Rotterdam waarin dierenleed in beeld werd gebracht. Tekst gaat verder onder de video. GeschrokkenIn de aflevering die dinsdagavond werd uitgezonden, was te zien hoe een grote hond een klein hondje doodbeet. "Veel mensen zijn geschrokken van dit item. Wij volgen de politie en zien alles wat de agenten meemaken. Daar horen dit soort dingen bij", aldus Ewout Genemans. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Bureau Rotterdam terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ewout Genemans blikt vooruit op het nieuwe seizoen Bureau Rotterdam: 'Heftigste tot nu toe' Bekijk deze video » Zien: Ewout Genemans stelt alle agenten uit Bureau Rotterdam voor Bekijk deze video »
TV :

Geschrokken
In de aflevering die dinsdagavond werd uitgezonden, was te zien hoe een grote hond een klein hondje doodbeet. "Veel mensen zijn geschrokken van dit item. Wij volgen de politie en zien alles wat de agenten meemaken. Daar horen dit soort dingen bij", aldus Ewout Genemans.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Bureau Rotterdam terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's