Video: Monique Westenberg spot 'zus' Roxeanne Hazes op billboard

Video: Monique Westenberg spot 'zus' Roxeanne Hazes op billboard

Donderdag 12 oktober 2023 om 16:08

Donderdagmiddag spotte Monique Westenberg 'zus' Roxeanne Hazes op de weg, en ze deelt dat moment graag met haar volgers. Dat deelde het liefje van André op haar Instagram Stories.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Monique Westenberg</em> spot 'zus' <em>Roxeanne Hazes</em> op billboard Donderdagmiddag spotte Monique Westenberg 'zus' Roxeanne Hazes op de weg, en ze deelt dat moment graag met haar volgers. Dat deelde het liefje van André op haar Instagram Stories. Tekst gaat verder onder de video. 'Hi zus!'Op de video is te zien hoe Monique een groot billboard op de weg filmt met Roxeanne erop. Ze voegt eraan toe: 'Hi zus!' Het is duidelijk dat Monique en Roxeanne een sterke 'zussenband' hebben. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rachel Hazes: 'Het raakt me niet wat mensen over me zeggen' (Shownieuws) Bekijk deze video » André Hazes: 'Hierom trek ik niet in bij Monique' (Casa di Beau) Bekijk deze video »
TV :

'Hi zus!'
Op de video is te zien hoe Monique een groot billboard op de weg filmt met Roxeanne erop. Ze voegt eraan toe: 'Hi zus!' Het is duidelijk dat Monique en Roxeanne een sterke 'zussenband' hebben.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's