André Hazes: 'Hierom trek ik niet in bij Monique' (Casa di Beau)

André Hazes: 'Hierom trek ik niet in bij Monique' (Casa di Beau)

Vrijdag 6 oktober 2023 om 10:32

Je kunt deze week niet om André Hazes heen: zijn nieuwe album is uitgekomen, hij blijft maar proberen zijn Ahoy-concert uit te verkopen en was te zien bij onder andere Humberto en in Casa di Beau. In dat laatste programma ging hij in op zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg: 'Nu gaat het echt heel goed en dat is heel eng.'

Samenwonen?
Maar waarom trekt hij dan niet weer gewoon bij zijn vergevingsgezinde ex in, vraagt Beau van Erven Dorens zich af. 'Misschien ook wel een beetje de angst dat het fout gaat?', vraagt de geplaagde zanger zich vervolgens hardop af.

Bekijk het fragment van Casa di Beau hieronder

André Hazes: 'Hierom trek ik niet in bij Monique' (<em>Casa di Beau</em>) Je kunt deze week niet om André Hazes heen: zijn nieuwe album is uitgekomen, hij blijft maar proberen zijn Ahoy-concert uit te verkopen en was te zien bij onder andere Humberto en in Casa di Beau. In dat laatste programma ging hij in op zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg: 'Nu gaat het echt heel goed en dat is heel eng.' Samenwonen?Maar waarom trekt hij dan niet weer gewoon bij zijn vergevingsgezinde ex in, vraagt Beau van Erven Dorens zich af. 'Misschien ook wel een beetje de angst dat het fout gaat?', vraagt de geplaagde zanger zich vervolgens hardop af. Bekijk het fragment van Casa di Beau hieronder Bekijk ook André Hazes bij Humberto: 'Ik trek alleen maar positiviteit aan' Bekijk deze video » André Hazes constateert in Casa Di Beau iets treurigs over zijn familiefoto's Bekijk deze video » André Hazes over onvervulde familie-belofte aan vader in Casa Di Beau: 'Allergrootste nachtmerrie' Bekijk deze video »
TV :
André Hazes: 'Hierom trek ik niet in bij Monique' (Casa di Beau)

Actuele video's

Meer actuele video's