De Augurkenkoning start donderdag bij RTL 5: bekijk eerste beelden

De Augurkenkoning start donderdag bij RTL 5: bekijk eerste beelden

<em>De Augurkenkoning</em> start donderdag bij RTL 5: bekijk eerste beelden Vanaf donderdag kun je bij RTL 5 kijken naar De Augurkenkoning. Deze gloednieuwe realityserie volgt Oos Kesbeke, van het tafelzuurimperium. Oos is de kleinzoon van de oprichter en staat aan het roer van het gelijknamige, gigantische tafelzuurimperium. Deze serie laat zien hoe hij zijn twee zoons klaarstoomt om zijn familiebedrijf over te nemen. In de eerste aflevering is te zien dat hij 65 jaar wordt en zijn familie en werknemers besluiten om hem in het zonnetje te zetten. Ook al denken zijn zoons dat hij niet graag aan zijn leeftijd wordt herinnerd, is Oos sprakeloos door het gebaar zijn van dierbaren en collega’s… Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hieronder. De Augurkenkoning is vanaf donderdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bizarre wending: Esmee Ipema doet tóch niet mee aan nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van realityserie Selma: Op mijn Manier Bekijk deze video » Zien: Familie Gillis: Massa is Kassa uitgeroepen tot slechtste tv-programma van het jaar Bekijk deze video »
Thursday 12 October 2023 om 16:02

Vanaf donderdag kun je bij RTL 5 kijken naar De Augurkenkoning. Deze gloednieuwe realityserie volgt Oos Kesbeke, van het tafelzuurimperium. Oos is de kleinzoon van de oprichter en staat aan het roer van het gelijknamige, gigantische tafelzuurimperium. Deze serie laat zien hoe hij zijn twee zoons klaarstoomt om zijn familiebedrijf over te nemen. In de eerste aflevering is te zien dat hij 65 jaar wordt en zijn familie en werknemers besluiten om hem in het zonnetje te zetten. Ook al denken zijn zoons dat hij niet graag aan zijn leeftijd wordt herinnerd, is Oos sprakeloos door het gebaar zijn van dierbaren en collega’s…

Bekijk de beelden van De Augurkenkoning hieronder.

De Augurkenkoning is vanaf donderdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Augurkenkoning terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's