Valentijn Driessen in discussie met Virgil van Dijk: 'Wil jij 10% salaris inleveren?' (video)

Valentijn Driessen in discussie met Virgil van Dijk: 'Wil jij 10% salaris inleveren?' (video)

Donderdag 12 oktober 2023 om 20:05

<em>Valentijn Driessen</em> in discussie met Virgil van Dijk: 'Wil jij 10% salaris inleveren?' (video) Valentijn Driessen discussieerde donderdag met Virgil van Dijk in aanloop naar het EK-kwalificatieduel met Frankrijk. "Jij probeert mij op een spoor te zetten dat ik iets moois ga zeggen", verweet Van Dijk Driessen, die vroeg of Van Dijk salaris wilde inleveren als er minder interlands zouden worden gespeeld. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen is vaste klant van Beste Zangers door 'kwalletje' Duncan Laurence (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Wilfred Genee over Hélène's kans op Televizier-Ring: "Ik ga ervan uit dat ze wint" Bekijk deze video » René van der Gijp kritisch op Johan Derksen: uitspraken oorlog Israël en Hamas onder de loep Bekijk deze video »
Voetbal :

Valentijn Driessen discussieerde donderdag met Virgil van Dijk in aanloop naar het EK-kwalificatieduel met Frankrijk. "Jij probeert mij op een spoor te zetten dat ik iets moois ga zeggen", verweet Van Dijk Driessen, die vroeg of Van Dijk salaris wilde inleveren als er minder interlands zouden worden gespeeld.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's