Live stream Nederland - Frankrijk (EK-kwalificatie)

Live stream Nederland - Frankrijk (EK-kwalificatie)

Friday 13 October 2023 om 13:00

Kijk vrijdag 13 oktober vanaf 20.45 uur LIVE naar Nederland - Frankrijk via de livestream hieronder.

Vrijdag spelen Nederland en Frankrijk tegen elkaar in de EK-kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Nederland - Frankrijk op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Frankrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nederland - Frankrijk is vrijdag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Nederland - Frankrijk</em> (EK-kwalificatie) Kijk vrijdag 13 oktober vanaf 20.45 uur LIVE naar Nederland - Frankrijk via de livestream hieronder. Vrijdag spelen Nederland en Frankrijk tegen elkaar in de EK-kwalificatie. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Nederland - Frankrijk op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Frankrijk De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Nederland - Frankrijk (EK-kwalificatie) Bekijk deze video » Nederland - Frankrijk is vrijdag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Nederland - Frankrijk (EK-kwalificatie)

Actuele video's

Meer actuele video's