Nederland - Frankrijk live op tv en online (EK-kwalificatie)

Nederland - Frankrijk live op tv en online (EK-kwalificatie)
Kan het Nederlands elftal een vernedering voorkomen?

Sport :

Een fiks aantal afmeldingen teistert het Nederlands elftal van bondscoach Ronald Koeman: onder meer Frenkie de Jong en Cody Gakpo zijn er deze interlandperiode niet bij. Kan het gehavende Nederlands elftal een slachtpartij in de Johan Cruijff ArenA voorkomen of zelfs een resultaatje halen? De wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk is op vrijdag 13 september te zien op NPO 1 en online via NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Frankrijk

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Vier goals
De eerste wedstrijd in de EK-kwalificatie tegen Frankrijk - in het Stade de France in Parijs - ging met 4-0 verloren. Ook toen ontbraken een aantal Oranjespelers, maar waren 'grote sterren' als Memphis Depay, Berghuis en Timber, er wel gewoon bij. In de 22ste minuut stond Frankrijk zelfs al met 3-0 voor: de goals kwamen in die wedstrijd van Antoine Griezmann, Dayot Upamecano en Kylian Mbappé. Laatstgenoemde maakte in de 88ste minuut ook de vierde goal.

Blessures
Het elftal van Ronald Koeman wordt in de thuiswedstrijd geteistert door blessures: Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Cody Gakpo, Noa Lang, Jurrien Timber, Mark Flekken, Steven Berghuis, Sven Botman en Teun Koopmeiners zijn er allemaal niet bij in de komende reeks van twee interlands.

De wedstrijd Nederland - Frankrijk is op 13 september om 20.45 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.20 uur. De samenvatting vind je op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's