Debbie uit B&B Vol Liefde is vrolijkste Televizier-verliezer ooit: 'Op naar het volgende avontuur!'

Debbie uit B&B Vol Liefde is vrolijkste Televizier-verliezer ooit: 'Op naar het volgende avontuur!'

Vrijdag 13 oktober 2023 om 13:41

De dramaserie Oogappels heeft donderdag De Gouden Televizier-Ring gewonnen. De serie kreeg 39 procent van de stemmen en versloeg daarmee B&B Vol Liefde en De Oranjezomer. B&B-eigenaresse Debbie reageert op het mislopen van de Televizier-Ring.

Tekst gaat verder onder de video.

Debbie uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> is vrolijkste <em>Televizier-verliezer</em> ooit: 'Op naar het volgende avontuur!' De dramaserie Oogappels heeft donderdag De Gouden Televizier-Ring gewonnen. De serie kreeg 39 procent van de stemmen en versloeg daarmee B&B Vol Liefde en De Oranjezomer. B&B-eigenaresse Debbie reageert op het mislopen van de Televizier-Ring. Tekst gaat verder onder de video. Reactie DebbieDebbie is misschien wel de vrolijkste verliezer van de avond, dat is te merken aan haar reactie: "Het is eigenlijk verschrikkelijk, maar er zijn zo veel ergere dingen in deze wereld dat we ons er onmiddellijk bij neerleggen. Op naar het volgende avontuur!' Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kunt het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vrouw Rob de Nijs deelt emotioneel moment na Televizier-Ring Impact: 'Deze is voor jou, Rob!' Bekijk deze video » Pikante onthulling Leonie ter Braak: 'Als ik ga zitten kijk je vol in mijn kruis' (Gouden Televizier-Ring Gala) Bekijk deze video »
TV :

Reactie Debbie
Debbie is misschien wel de vrolijkste verliezer van de avond, dat is te merken aan haar reactie: "Het is eigenlijk verschrikkelijk, maar er zijn zo veel ergere dingen in deze wereld dat we ons er onmiddellijk bij neerleggen. Op naar het volgende avontuur!'

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kunt het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's