Vrouw Rob de Nijs deelt emotioneel moment na Televizier-Ring Impact: 'Deze is voor jou, Rob!'

Vrouw Rob de Nijs deelt emotioneel moment na Televizier-Ring Impact: 'Deze is voor jou, Rob!'

Vrijdag 13 oktober 2023 om 12:37

Het afscheidsconcert van Rob de Nijs heeft de Televizier-Ring Impact gewonnen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Zijn vrouw Jet nam de prijs in ontvangst namens de zanger.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vrouw Rob de Nijs</em> deelt emotioneel moment na <em>Televizier-Ring Impact</em>: 'Deze is voor jou, Rob!' Het afscheidsconcert van Rob de Nijs heeft de Televizier-Ring Impact gewonnen tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Zijn vrouw Jet nam de prijs in ontvangst namens de zanger. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Jet de NijsJet vertelt dat ze de prijs niet had verwacht, maar er stiekem wel op hoopte: "Rob is zo nuchter, en hij zei: 'Lieve Jet, reken er nou niet op, reken er gewoon niet op.'" De zanger kon er vanwege zijn ziekte niet bij zijn. Dit jaar waren ook Kopen zonder kijken (RTL 4) en Undercover in Nederland (SBS6) genomineerd. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kunt het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Televizier-ring genomineerde Rob de Nijs in videoboodschap bij Humberto: 'Ik ben ontzettend blij' Bekijk deze video » Ontroerende beelden: Rob de Nijs wint Televizier Impact Award met afscheidsconcert (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Reactie Jet de Nijs
Jet vertelt dat ze de prijs niet had verwacht, maar er stiekem wel op hoopte: "Rob is zo nuchter, en hij zei: 'Lieve Jet, reken er nou niet op, reken er gewoon niet op.'" De zanger kon er vanwege zijn ziekte niet bij zijn. Dit jaar waren ook Kopen zonder kijken (RTL 4) en Undercover in Nederland (SBS6) genomineerd.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kunt het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's