Partner Britt Dekker niet blij met grootste trouwplannen: 'Paarden voor de koets'

Partner Britt Dekker niet blij met grootste trouwplannen: 'Paarden voor de koets'

Vrijdag 13 oktober 2023 om 15:12

Na een relatie van tien jaar zetten Britt Dekker en haar vriend Max Apotowski eindelijk de volgende stap. Slechts één week geleden vroeg hij Britt ten huwelijk, en nu is ze al stiekem bezig met de planning van hun bruiloft.

Tekst gaat verder onder de video.

Partner <em>Britt Dekker</em> niet blij met <em>grootste trouwplannen</em>: 'Paarden voor de koets' Na een relatie van tien jaar zetten Britt Dekker en haar vriend Max Apotowski eindelijk de volgende stap. Slechts één week geleden vroeg hij Britt ten huwelijk, en nu is ze al stiekem bezig met de planning van hun bruiloft. Tekst gaat verder onder de video. Paarden voor de koetsBritt Dekker deelde stiekem dat ze al nadenkt over de invulling van hun trouwerij: 'Ik denk wel heel erg dat ik zoiets heb van, 'O ja, als ik dan toch ga trouwen, dan wil ik alles super cool met een groot feest, een prachtige jurk en paarden voor de koets.'" Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Britt Dekker Nederlands kampioen dressuur Bekijk deze video » Leuke beelden: Britt Dekker gaat trouwen Bekijk deze video »
Entertainment :

Paarden voor de koets
Britt Dekker deelde stiekem dat ze al nadenkt over de invulling van hun trouwerij: 'Ik denk wel heel erg dat ik zoiets heb van, 'O ja, als ik dan toch ga trouwen, dan wil ik alles super cool met een groot feest, een prachtige jurk en paarden voor de koets.'"

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's