Zien: Popkoor Prestige verrast jury Holland’s Got Talent met publieksoptreden (video)

Zien: Popkoor Prestige verrast jury Holland’s Got Talent met publieksoptreden (video)

Vrijdag 13 oktober 2023 om 22:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Popkoor Prestige is ontstaan uit het beste van het beste van 21 popkoren verspreid over heel Nederland. Maar niet iedereen past op het podium, dus heeft het koor voor het verrassingseffect ook mensen in het publiek gezet die tijdens het optreden meezingen. Bekijk het optreden hieronder.

Zien: Popkoor Prestige verrast jury <em>Holland’s Got Talent</em> met publieksoptreden (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Popkoor Prestige is ontstaan uit het beste van het beste van 21 popkoren verspreid over heel Nederland. Maar niet iedereen past op het podium, dus heeft het koor voor het verrassingseffect ook mensen in het publiek gezet die tijdens het optreden meezingen. Bekijk het optreden hieronder. PubliekMet Popkoor Prestige is het voor het eerst in de Holland’s Got Talent-geschiedenis zo dat er minder toeschouwers in de zaal zijn dan zangers en zangeressen. Zeker als blijkt dat er ook nog artiesten in de zaal zitten. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Popkoor Prestige verrast jury Holland’s Got Talent met publieksoptreden (video)

Publiek
Met Popkoor Prestige is het voor het eerst in de Holland’s Got Talent-geschiedenis zo dat er minder toeschouwers in de zaal zijn dan zangers en zangeressen. Zeker als blijkt dat er ook nog artiesten in de zaal zitten.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's