Raymond Mens ongemakkelijk bij Televizier-Gala: 'Aangezien voor Mocro Maffia-acteur' (video)

Raymond Mens ongemakkelijk bij Televizier-Gala: 'Aangezien voor Mocro Maffia-acteur' (video)

Zaterdag 14 oktober 2023 om 11:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Raymond Mens ongemakkelijk bij <em>Televizier-Gala</em>: 'Aangezien voor <em>Mocro Maffia</em>-acteur' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Raymond Mens vertelde vrijdag bij Vandaag Inside dat hij door B&B Vol Liefde-kandidaat Martijn Bolhoeve werd aangezien voor Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog. En als je de foto's zo vergelijkt, is dat zo gek nog niet. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Raymond Mens vertelde vrijdag bij Vandaag Inside dat hij door B&B Vol Liefde-kandidaat Martijn Bolhoeve werd aangezien voor Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog. En als je de foto's zo vergelijkt, is dat zo gek nog niet.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's