Holland's Got Talent: Jeffrey ontroert jury met eigen song over scheiding (video)

Holland's Got Talent: Jeffrey ontroert jury met eigen song over scheiding (video)

Zaterdag 14 oktober 2023 om 09:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

<em>Holland's Got Talent</em>: Jeffrey ontroert jury met eigen song over scheiding (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Muziekdocent Jeffrey Sletering schreef een lied voor zijn ex-vrouw en zijn dochter, over het moment van de scheiding. Hij laat dit horen in Holland's Got Talent. Een persoonlijk en ontroerend nummer, waar de jury erg van onder de indruk was. “Ik werd echt geraakt, ontzettend knap.” Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent: Jeffrey ontroert jury met eigen song over scheiding (video)

Muziekdocent Jeffrey Sletering schreef een lied voor zijn ex-vrouw en zijn dochter, over het moment van de scheiding. Hij laat dit horen in Holland's Got Talent. Een persoonlijk en ontroerend nummer, waar de jury erg van onder de indruk was. “Ik werd echt geraakt, ontzettend knap.”

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's