In de Wandelgangen loopt in de soep: 'Ik probeer gewoon een verhaal te vertellen!' (video)

In de Wandelgangen loopt in de soep: 'Ik probeer gewoon een verhaal te vertellen!' (video)

Zaterdag 14 oktober 2023 om 13:51

<em>In de Wandelgangen</em> loopt in de soep: 'Ik probeer gewoon een verhaal te vertellen!' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In de Wandelgangen, de online rubriek van Vandaag Inside, blikken Raymond Mens en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside. De chaos van de uitzending is nog duidelijk te merken, want er wordt hard gewerkt aan het schoonmaken van de studio. “En dat terwijl jij gewoon een verhaal probeert te vertellen!” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

In de Wandelgangen, de online rubriek van Vandaag Inside, blikken Raymond Mens en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside. De chaos van de uitzending is nog duidelijk te merken, want er wordt hard gewerkt aan het schoonmaken van de studio. “En dat terwijl jij gewoon een verhaal probeert te vertellen!”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's