Ruzie in Groningen loopt compleet uit de hand: 37-jarige man rijdt in op personen

Ruzie in Groningen loopt compleet uit de hand: 37-jarige man rijdt in op personen

Zondag 15 oktober 2023 om 16:16

In de nacht van zaterdag op zondag reed een 37-jarige man in het Groningse Oude Pekela in op twee andere mannen, zoals bevestigd door de politie aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ruzie in Groningen</em> loopt compleet uit de hand: <em>37-jarige man</em> rijdt in op personen In de nacht van zaterdag op zondag reed een 37-jarige man in het Groningse Oude Pekela in op twee andere mannen, zoals bevestigd door de politie aan Hart van Nederland. Tekst gaat verder onder de video. RuzieHet incident vond plaats rond 23.50 uur. De drie kregen ruzie op de Feiko Clockstraat. De 37-jarige man stapte vervolgens in een auto en gaf vol gas, waarbij hij op de twee andere mannen inreed. Beide mannen moesten worden gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hun verwondingen bleken niet ernstig te zijn. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: meteoor in Groningen of gewoon vuurwerk? (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Ravage na ongeluk tijdens storm in Groningen: vier gewonden naar ziekenhuis (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Ruzie
Het incident vond plaats rond 23.50 uur. De drie kregen ruzie op de Feiko Clockstraat. De 37-jarige man stapte vervolgens in een auto en gaf vol gas, waarbij hij op de twee andere mannen inreed. Beide mannen moesten worden gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hun verwondingen bleken niet ernstig te zijn.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's