Bekijk de beelden: Pro-Palestina mars start op de Dam in Amsterdam

Bekijk de beelden: Pro-Palestina mars start op de Dam in Amsterdam

Bekijk de beelden: Pro-Palestina mars start op de <em>Dam</em> in Amsterdam Op dit moment wordt er een mars gelopen vanaf De Dam in Amsterdam naar het Westerpark. De mensen protesteren tegen de gruweldaden in Palestina. De eerste protesteerders delen foto's op X (Twitter). Bekijk de beelden hieronder: Wijziging routeHet was aanvankelijk de bedoeling dat de mars zou eindigen op het Jonas Daniel Meijerplein in het centrum van de oude Joodse buurt. Na overleg met de politie en gemeente is later besloten dat de mars eindigt in het Westerpark, laat RTL Nieuws weten. Op de #Dam in #Amsterdam wordt momenteel gedemonstreerd uit solidariteit voor #Palestina en de inwoners van #Gaza. pic.twitter.com/CZY6NnU8UW— Sebastiaan Barel (@fotograafLdmVbg) October 15, 2023 Zomaar een dag... Zomaar een dag... #opnaarDam #Dam #Palestijnen #protest pic.twitter.com/ubBEEwhsJw— DΛF? (@ikbendaf) October 15, 2023 Pro-Palestina demo op de #Dam in Amsterdam. pic.twitter.com/QJb1YIxtNL— Robby Hiel (@PersburoUNN) October 15, 2023 Pro-Palestijnen demo op de #Dam in #Amsterdam pic.twitter.com/QIM2ufBaXg— Robby Hiel (@PersburoUNN) October 15, 2023 Amsterdam show up and show out today in De Dam for #Palestine. #FreePalestine #Bijlmer #DeDam pic.twitter.com/A4t8JCgIGQ— The center will not hold ???? (@modnar78) October 15, 2023 Zie bovenaan deze pagina een Hart van Nederland-fragment met de grote vraag naar Palestijnse vlaggen. Bekijk ook ZIEN: Tienduizenden mensen protesteren in Londen tegen de 'genocide' in Palestina Bekijk deze video » Jood over 'genocide' in Palestina: "Israel, stop met kinderen bombaderen" (video) Bekijk deze video » ZIEN: Wereldwijd protest tegen geweld in Palestina: van Griekenland tot Brazilië Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk de beelden: Pro-Palestina mars start op de Dam in Amsterdam
Zondag 15 oktober 2023 om 14:50

Op dit moment wordt er een mars gelopen vanaf De Dam in Amsterdam naar het Westerpark. De mensen protesteren tegen de gruweldaden in Palestina. De eerste protesteerders delen foto's op X (Twitter). Bekijk de beelden hieronder:

Wijziging route
Het was aanvankelijk de bedoeling dat de mars zou eindigen op het Jonas Daniel Meijerplein in het centrum van de oude Joodse buurt. Na overleg met de politie en gemeente is later besloten dat de mars eindigt in het Westerpark, laat RTL Nieuws weten.

Zie bovenaan deze pagina een Hart van Nederland-fragment met de grote vraag naar Palestijnse vlaggen.

Actuele video's

Meer actuele video's